HINUS

Nagrada J.J.Strossmayer Nagrada ”J.J.Strossmayer” za najuspješniji izdavački pothvat s područja prirodnih znanosti 1998. koju dodjeljuju HAZU i ZV

Nagrada J.J.Strossmayer Nagrada ”J.J.Strossmayer” za najuspješniju znanstvenu knjigu s područja prirodnih znanosti 2001. koju dodjeljuju HAZU i ZV

FIZIKA ZA PRIPREMU MATURE I PRIJEMNIH

Autor: ŠMAGUC

ISBN: 978-953-6904-28-0
Format: 24×17 cm
Broj stranica: 212 + 56
Uvez: Broširani

 

Knjigu možete besplatno preuzeti samo za osobnu upotrebu.
Ne smijete je stavljati na druge mrežne stranice, umnožavati je ili koristiti za bilo koju komercijalnu svrhu.

Knjiga sadrži sažeto srednjoškolsko gradivo s riješenim primjerima zadataka uz svako područje. Sadrži ukupno 567 zadataka s proteklih matura i prijemnih ispita s njihovim pripadajućim rješenjima i postupcima kako se dolazi do rješenja. Maturalni zadaci nalaze se u Dodatku knjizi. U prvom dijelu Dodatka su zadatci, a u drugom dijelu svi kompletni postupci i rješenja.

Knjiga služi za pripremu matura i prijemnih ispita na svim fakultetima na kojima se polaže fizika. Kad proradite cijelu knjigu spremni ste i za maturu i za prijemne.

Knjigu ove vrste i ove kvalitete i još besplatnu ne možete naći nigdje drugdje. Da bi i dalje imali besplatne knjige, molimo Vas da kupite našu knjigu Hrvatski za maturu ili jednu od naših Matematika za maturu koje najbolje odgovaraju zahtjevima mature od svih drugih knjiga u Hrvatskoj.

Savjet – kad proradite sve zadatke iz ove knjige, ne tražite druge, nove zadatke već proradite ponovno te iste zadatke. Tako se postiže bolji rezultat na maturi.

Pregledajte knjigu