HINUS

Nagrada J.J.Strossmayer Nagrada ”J.J.Strossmayer” za najuspješniji izdavački pothvat s područja prirodnih znanosti 1998. koju dodjeljuju HAZU i ZV

Nagrada J.J.Strossmayer Nagrada ”J.J.Strossmayer” za najuspješniju znanstvenu knjigu s područja prirodnih znanosti 2001. koju dodjeljuju HAZU i ZV

Procesi u prehrambenoj industriji

Autor: LOVRIĆ

ISBN: 978-953-6904-25-9
Format: 24×17 cm
Broj stranica: 318
Uvez: Broširani

Knjigu možete besplatno preuzeti samo za osobnu upotrebu.
Ne smijete je stavljati na druge mrežne stranice, umnožavati je ili koristiti za bilo koju komercijalnu svrhu.

 

Knjiga Procesi u prehrambenoj industriji s osnovama prehrambenog inženjerstva je udžbenik Sveučilišta u Zagrebu i to za istoimeni predmet na Prehrambeno biotehnološkom fakultetu.

Uz osnovne jedinične procese, koje možemo smatrati standardnim u pretežnom dijelu prehrambene industrije, u knjizi je dan određeni prostor pojedinim procesima i postupcima novijeg datuma, odnosno tzv. alternativnim, između kojih se posebno izdvajaju oni “minimalnog procesiranja”, koji danas nailaze na sve veću primjenu.

Knjiga je prvenstveno namijenjena polaznicima dodiplomskih i poslijediplomskih studija iz prehrambene tehnologije, ali i stručnjacima (inženjerima) u prehrambenoj industriji i institucijama povezanim sa proizvodnjom i prometom prehrambenih proizvoda.

Knjigu možete besplatno preuzeti samo za osobnu upotrebu. Ne smijete je stavljati na druge mrežne stranice, umnožavati je ili koristiti za bilo koju komercijalnu svrhu.

Pregledajte knjigu

Preuzmite knjigu

Procesi u prehrambenoj industriji…