HINUS

Nagrada J.J.Strossmayer Nagrada ”J.J.Strossmayer” za najuspješniji izdavački pothvat s područja prirodnih znanosti 1998. koju dodjeljuju HAZU i ZV

Nagrada J.J.Strossmayer Nagrada ”J.J.Strossmayer” za najuspješniju znanstvenu knjigu s područja prirodnih znanosti 2001. koju dodjeljuju HAZU i ZV

ŠKOLSKI LEKSIKON BIOLOGIJE S PITANJIMA ZA MATURU I PRIJEMNE

Autor: ILIĆ, ZADRAŽIL, KOSTANIĆ

ISBN: 978-953-6904-26-6
Format: 24×17 cm
Broj stranica: 302
Uvez: Broširani

 

Knjigu možete besplatno preuzeti samo za osobnu upotrebu.
Ne smijete je stavljati na druge mrežne stranice, umnožavati je ili koristiti za bilo koju komercijalnu svrhu.

Knjiga sadrži srednjoškolsko gradivo biologije u obliku leksikona te riješene primjere svih tipova zadataka iz genetike. Također sadrži 667 zadataka s proteklih matura i prijemnih ispita s njihovim pripadajućim rješenjima i tumačenjima kako se do rješenja dolazi.

Knjiga služi za pripremu mature i prijemnih na svim fakultetima na kojima se polaže biologija te kao leksikon za stalnu uporabu, ali i za pripremu srednjoškolskih natjecanja iz biologije. Kad proradite cijelu knjigu spremni ste i za maturu i za prijemne.

Knjigu ove vrste i ove kvalitete i još besplatnu ne možete naći nigdje drugdje. Da bi i dalje imali besplatne knjige, molimo Vas da kupite našu knjigu Hrvatski za maturu ili jednu od naših Matematika za maturu koje najbolje odgovaraju zahtjevima mature od svih drugih knjiga u Hrvatskoj.

Savjet – kad proradite sve zadatke iz ove knjige, ne tražite druge, nove zadatke već proradite ponovno te iste zadatke. Tako se postiže bolji rezultat na maturi.

 

Pregledajte knjigu

Preuzmite knjigu

SKOLSKI-LEKSIKON-BIOLOGIJE-S-PITANJIMA-ZA-MATURU-I-PRIJEMNE